Overslaan en naar de inhoud gaan

 Word donateur
 

Met elke gift, maandelijkse donatie of actie helpen wij de allerarmste vrouwen in Azië met het opzetten van hun eigen onderneming. Met slechts 15,00 euro per maand kunnen we al één vrouw helpen met haar eerste stap naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

 

We werken in Nederland alléén met vrijwilligers, we hebben geen kantoor en geen vaste kosten. Zo houden we onze kosten laag. Met als gevolg dat gemiddeld 98% van de donaties direct ten goede komt aan onze doelstelling. 

Rechtstreeks doneren

Een rechtstreekse overboeking geeft voor ons minimale kosten en heeft daarom onze voorkeur. Donaties kunnen gemakkelijk gedaan worden via de donatiemodule op onze website. Je kunt er ook voor kiezen zelf een eenmalige donatie of reguliere overboeking te regelen, maak hiervoor gebruik van ons rekeningnummer NL84TRIO0390337196, ter attentie van Stichting Microkrediet voor Moeders.
 

Doneren via andere kanalen

Microkrediet voor Moeders maakt voor donaties ook gebruik van de donatiemodule van Geef.nl, een initiatief van Stichting GeefGratis. Via Geef.nl is het mogelijk om online via iDEAL, PayPal, creditcard of SMS te doneren. Stichting GeefGratis biedt deze diensten gratis te gebruiken aan, met een kleine inhouding op donaties voor het afdekken van haar eigen kosten.

Microkrediet voor Moeders is aangesloten bij de Doelshop. Via deze webshop kun je gratis doneren door online te shoppen. Er gaat per aankoop een donatie naar Microkrediet voor Moeders. Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost. 

Schenken

Naast structurele donaties of een eenmalige gift kun je ons ook steunen door een schenking. Microkrediet voor Moeders is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat wij geen schenkbelasting of erfbelasting betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Bovendien zijn giften aan Microkrediet voor Moeders aftrekbaar (binnen de daarvoor geldende regels). Op de website van de Belastingdienst kun je een formulier invullen dat geldt als schenkingsakte. Dit formulier is simpel en eenvoudig zelf in te vullen.

 

Neem gerust contact met ons op om te overleggen of stuur direct via e-mail het ingevulde formulier zodat we het kunnen aanvullen met de juiste gegevens van Stichting Microkrediet voor Moeders. Dan sturen wij het ingevuld aan je terug.
 

Stap 1 van 2

Maandelijks
Eenmalig
Arrow

Type hier hoeveel u wilt doneren

Arrow

Type hier hoeveel u wilt doneren