Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom ook in actie!
 

Doe mee en organiseer je eigen actie waarmee je de vrouwen in Azië helpt bij het opzetten van hun eigen onderneming. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een sponsorloop, een rommelmarkt, een boekenmarkt, het vieren van een jubileum: alle initiatieven zijn welkom.

 

De opbrengst van jouw actie kun je overmaken op ons rekeningnummer NL84TRIO0390337196, ter attentie van Stichting Microkrediet voor Moeders. 
 

High tea voor de Kookmaand
 

In september werd Yvonne 65 jaar. Samen met haar dochter organiseerde zij een uitgebreide high tea voor vriendinnen, familie en (oud) collega's.

Alles zelf gemaakt en voor 'Ladies Only' tot teleurstelling van sommige heren. In plaats van cadeaus vroeg ze haar gasten een bijdrage voor de Kookmaand.

Yvonne kon ruim EUR 1.000 doneren aan Microkrediet voor Moeders na haar geslaagde high tea.

Sandra - Sancri Art
 

Doneert een deel van de opbrengsten van de verkoop van haar kunstwerken. ‘Schilderen en tekenen is mijn passie en ik voel me bevoorrecht dat ik daar geld mee kan verdienen. Omdat ik graag anderen wil laten delen in dit voorrecht besloot ik op zoek te gaan naar een goed doel. Ik kwam via via bij Microkrediet voor Moeders terecht. De zin “Wij geven de hengel in plaats van de vis.” sloeg meteen in als een bom. Vrouwen krijgen zo zelf de regie over hun leven. Dat is pas humanitaire hulp!’
 

Garage-sale van Anny
 

Anny heeft samen met een paar vriendinnen in de buurt een rommelmarkt georganiseerd. Ze heeft de opbrengst van haar eigen zolderinhoud gedoneerd aan ons. Daarmee werd meteen de hele buurt bekend met Microkrediet voor Moeders.

Geef bekendheid aan je actie

Via Geef.nl kun je je eigen actiepagina maken voor jouw actie en deze promoten onder je vriendenkring. Zo kun je gemakkelijk sponsors benaderen voor je actie.
 

Kijk op Geef.nl om jouw actie toe te voegen.
 

Surgeonfish Charity
 

Als initiatief van de Surgical Company groep hebben we als doel een duurzame en substantiële verbetering voor een betere kwaliteit van leven en de medische zorg in ontwikkelingslanden. Onlangs hebben we om een bijdrage te leveren aan de economische zelfstandigheid van moeders een donatie gedaan. Microcrediet voor Moeders, een organisatie naar ons hart.
 

Rick loopt de City-Pier-City
 

Voor sponsors startte hij een actie op Geef.nl: ‘Natuurlijk doe ik mee voor mezelf. Om fit en gezond te blijven. Ik zou hiermee ook andere mensen graag willen helpen. Sponsor mij en help daarmee moeders in Azië die het nodig hebben! Ook kleine bedragen zijn welkom. Alle beetjes helpen. Ik wil graag 100 euro per kilometer bij elkaar lopen. Alvast dank!!!’  Rick heeft ruim EUR 1.800 bij elkaar gelopen voor ons.
 

Onze hulp nodig?

Wil je helpen door zelf een actie te organiseren en heb je onze hulp nodig? Bijvoorbeeld met flyers, brochures of een vrijwilliger die iets komt vertellen tijdens een bijeenkomst?
 

Neem contact met ons op!
 

Gouden bruiloft Jos & Annie


In februari waren Jos & Annie 50 jaar getrouwd. Hun gouden jubileum wilden ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met alle kinderen, kleinkinderen, broers en zussen werd hun gouden huwelijk feestelijk gevierd.
Ze wilden geen cadeau's maar hebben alle gasten gevraagd om een envelop met een donatie voor Microkrediet voor Moeders. 
 

Stap 1 van 4

Maandelijks
Eenmalig
Arrow

Type hier hoeveel u wilt doneren

Arrow

Type hier hoeveel u wilt doneren