Overslaan en naar de inhoud gaan

Als vrijwilliger jouw vakkennis inzetten?

 

Wil je graag iets voor ons doen? Kijk dan naar onderstaande (vrijwilligers-) vacatures in Nederland. We kunnen je enthousiasme en inzet altijd gebruiken!

 

Momenteel zijn wij speciaal op zoek naar een of meer vrijwilligers (voor 2 - 4 uur per week) voor de rol van:

Communicatie Female Leadership Journey (vrijwilliger)

De jaarlijkse Female Leadership Journey naar Azië is een co-creatie van Lab voor Leiders en Microkrediet voor Moeders. Deelnemers aan deze persoonlijke ontwikkelingsreis bezoeken ook een van onze projecten en ontmoeten de lokale vrouwen die met microkredieten op weg zijn naar economische onafhankelijkheid. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde vrijwilliger met enige achtergrond in communicatie die zijn / haar talent graag wil inzetten om deze reis goed op de kaart te zetten. Heb jij interesse en wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op!

Belangrijk om te weten

Je kunt via Microkrediet voor Moeders niet in het buitenland werken. Wij zenden geen mensen uit naar onze projecten en hebben geen vrijwilligerswerk of stages in het buitenland. Wij vinden het belangrijk dat onze lokale partners in alle rust kunnen werken met de vrouwen die van ons een lening hebben gekregen. Daarnaast geven we er de voorkeur aan dat onze vrijwilligers zich voor een langere periode voor ons inzetten.

 

Hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou maar wil je je wel graag inzetten voor onze stichting? Stuur je motivatie en CV naar Myrjam Gerritsen We kunnen je enthousiasme en inzet wellicht in een andere rol gebruiken!

Stap 1 van 2

Maandelijks
Eenmalig
Arrow

Type hier hoeveel u wilt doneren

Arrow

Type hier hoeveel u wilt doneren